HTML

EGO Project

Egy rock zenekar hétköznapjairól, és néha másról is.

Friss topikok

  • Anonymuff: @T_Erika: látod, milyen bunkó vagyok? Még meg sem kerestelek közvetlenül e miatt! Nagyon jók a kép... (2011.02.19. 15:51) Első
  • Anonymuff: @BELO: a szomszédnak is van olyan 120-as Skodája. Minden reggel fél órán át tornáztatja, hogy el t... (2011.02.19. 10:54) Kínzó kérdések
  • Puccer: igen, bár felettéb kényelmes...pl nincsenek sampon problémák..)) (2011.02.13. 12:50) Numetal, bimetal

Linkblog

2011.02.16. 20:05 Anonymuff

Kínzó kérdések

Kínzó kérdés1

„…lelépett egy nyolcmilliós kölcsönzött Skodával…” /forrás: index.hu/ Mi a bánat kerül egy Skodán 8 millióba?? :)

Egyébként a minap sikerült megfejtenem, miért olyan agresszív állatok a Skodások: megveszi lízingeli a mindenpénzén az autót, de basszus, akkor is csak az van a seggére írva, hogy Skoda. Ő meg bizonyítani akar, ezért tiporja neki, és tolólappal közlekedik. Vagy a másik lehetőség, hogy céges autó, aminek meg mindegy, ezért hajtják. A sok baromtól ments meg, uram! Egy a lényeg: itt nincs célszalag az út végén.

Kínzó kérdés2

Egy pasinál tényleg elég, ha egy fokkal szebb az ördögnél, de tele van zsével? A nőnek meg azért van szüksége arra a pénzre, hogy úgy nézzen ki, mint Pamela fénykorában? Pasi – pénz, nő – szexistennő, házitündér, fotómodell, családanya, Terézanya. Aztán ha felszalad 40 fölé (nem a súlya), becserélik két 20 évesre. Mátyás óta nincs itt igazság.

Kínzó kérdés3

Alkalmam volt belehallgatni az EGO készülő lemezanyagába. Miután a helyszínen kiömlengtem magam, e helyt megpróbálok visszafogottan és tárgyilagosan nyilatkozni az új lemezről: ELKÉPESZTŐENHIHETETLENÜL KVAJÓ LESZ!!! Nem bírok magammal, teljesen odavagyok érte!! Van egy dal, aminek már az előadásmódját is kitalálták a srácok, én meg látom magam előtt, ahogy zárlatosra sírom a kontroll ládát a gyönyörűségtől.

A demo felvételek, hangszerelések folyamatosan készülnek, a lelkesedés és a hangulat minden alkalommal a tetőfokán. Amikor Zoli énekel, Belo térden állva villázik neki (Norbi szerint az alkohol is erősen befolyásolja), Puccer meg éjszakánként szélesterpeszben alszik.

És itt a kínzó kérdés: ha megtehetik a zenészek (HA zenészek), mi a vulváért nem írnak jó nótákat, és miért nem tisztelik meg a közönségüket, hogy megfelelő minőségben adják elő a dalaikat?? Van, aki csak úgy tud színpadra állni, ha előtte leissza magát, van aki meg annyit ért a hangszeréhez, hogy tudja a nevét, de a legdurvábbak azok, akik még arra sem képesek, hogy saját dalokat írjanak, más levetett gönceit játsszák. Könnyű munka, gyors pénz? Ezek a bandák egy hajszállal sincsenek távolabb az általam olyannyira megvetett DJ-ktől. És vannak, akik ezt besz*pják, és még mindig nem jöttem rá, hogy MIÉRT? Macskavernyogás a gitár, dallamtalan kántálás éneklés helyett, és idegbeteg rángatózás mozgás gyanánt. Ennyi elég lenne? Tudom, hogy nem. Lehet, hogy kicsit tovább szaladok a problémán, de a magyaroknak igenis meg kell tanulniuk, amit boldogabb országokban kiválóan tudnak az emberek: jogom van a jóhoz, ennyi nekem nem elég. Nálunk meg mi van? Együttesek 20 éve ugyanazokkal a dalokkal haknizzák körbe az országot, a közönség meg kb. olyan szintű apátiában van, amit még az előző rendszerből diktáltak belé. Igazán jót tenne ennek a szakmának, ha néhány produkció befejezné a működését. 

Itt vannak ezek a ZENÉSZEK, akik kiváló dalokat írnak, odab*szós a zenéjük és elképesztően jó fejek. Nekik aztán 1000-szeres a létjogosultságuk a zenei életben. Én pedig nagyon örülök, hogy ismerhetem őket, és minden alkalommal átélhetem a katarzist, amikor meghallgatom valamelyik dalukat. 

Szolgálati közlemény: Belonak ezúton kívánok mielőbbi jobbulást! 

Norbi a legutóbbi próbán, Belo betegállományát kihasználva, basszusjátékával szórakoztatta a zenekart. Úgy mondta, hogy játszott, mint Trujillo. :) „Norbert úr, ezt azonnal hagyja abba, erre nem lehet dobolni.” – válaszolta Zsolti. :)

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://egoproject.blog.hu/api/trackback/id/tr192666236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Puccer 2011.02.16. 22:05:19

ez így volt, sőt Norbert befogta az összes befogható és odaillő hangot a basszusgitáron, ezzel persze mindenkit a disszonancia felé lökve, holott jó volt az, csak szokatlan!
Innen is jó utat az útrakelőknek, magunknak meg mielőbbi gyógyulást, merthogy halldoklunk...kva köhögés!

Anonymuff 2011.02.17. 12:35:45

@Puccer: te is dögrováson vagy? Mielőbbi jobbulást, pénteken vetődés van!! :)

BELO 2011.02.17. 22:58:33

1. Nekem is volt skodám, ugyan nem nyócmillás csak egy 120-as! Már másnap nem indult miután megvettem, horpadtra rugdostam a parkolóban majd ott aludt egész télen. Tavasszal megjavíttattam 80-ért (így már 140-ben volt) majd eladtam egy haveromnak egy huszasért! Aki gavallér az gavallér!! :-)

2. De van igzság! Én megtartom a nőcimet, Ő annyira tökéletes hogy megérdemelt engem! :-)

3. Köszcsi! :-)

Anonymuff 2011.02.19. 10:54:56

@BELO: a szomszédnak is van olyan 120-as Skodája. Minden reggel fél órán át tornáztatja, hogy el tudjon vele indulni.
Egyébként az öregnek igen sajátos vezetési stílusa van, hozott ő már haza maga után vontatva egy fél fekvőrendőrt is.
süti beállítások módosítása